söndag 22 april 2018

Soirée sweater är tillbaka

När jag skulle fortsätta med min Soirée sweater började jag så klart med att göra fel. Jag satt i flera timmar och stickade i godan ro, för att sedan upptäcka att jag gjort fel på mönstret mellan flätorna. Det var bara att backa, backa, backa och sedan köra igång igen.
Det blir alltid så när jag tar upp ett projekt som det var länge sedan jag höll på med. Jag tror att jag gjort bra anteckningar, men så tolkar jag dem på något mystiskt sätt inte på samma sätt längre...
Irriterande, men bara att gilla läget.
Får se till att sticka klart den här medan jag fortfarande minns hur jag ska göra :)


Vecka 16

I veckan har jag: fortsatt på min Soirée sweater. Tröjan stickas nerifrån och upp. Jag har ett par varv kvar innan jag ska börja greja med ärmar....
Jag har också valt garn och börjat planera för fortsättningen på kedjevantarna som jag gått hem.
Kedjevantarna är som ett kedjebrev, fast vi stickar vantar. Jag har gjort ett par muddar som jag skickat vidare och nu har jag även fått hem muddarna som jag ska sticka nästa sektion på.
Vill du också vara med i en vantkedja? Gå med i FB-gruppen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!