söndag 25 mars 2018

Slutstressat?Vecka 12

I veckan har jag: börjat på ett helt nytt jobb! Det känns otroligt bra och jag hoppas att både min hjärna och min kropp snart kan lugna ner sig och landa. Jag är så van att hela tiden vara på väg mot nästa utmaning, nästa vikariat. Jag är så himla trött på den stressen och kanske är det äntligen slut på den!

Skapandemässigt har jag inte gjort många knop. Jag håller på att sticka på en present, men fick slut på garn i går! Har beställt mer, så om någon dag kan jag fortsätta.
Jag har också blivit inbjuden till en vantkedja. Ett kedjebrev där tre personer stickar tre par vantar tillsammans. Varje person börjar med att sticka muddar och skickar sedan vidare projektet till nästa person i kedjan... Superkul idé, och till veckan ska jag börja med mina muddar!

Mitt f.d. syrum är på god väg att bli ett kreativt rum för både mig och min sambo. Fattas bara lite fix! Dock är resten av huset i kaos eftersom att alla mina miljoners grejer och projekt som jag hade i syrummet nu är på vift runt om i hela huset...hehe.

Trevlig vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!