söndag 11 februari 2018

Ingen monogamstickare

Början på sjalen Jämnt ojämn.


Vecka 6

I veckan har jag: Stickat ett par varv till på min Soirée sweater. Men eftersom att jag inte verkar klara mig med ett pågående längre projekt, utan även söker snabba kickar, så har jag köpt mönstret till sjalen Jämnt ojämn och börjat sticka så smått på den! Jag har nämligen lovat min snart 94-åriga farmor att sticka en sjal till henne då hon är så frusen.
Jag har börjat sticka sjalen i Rauma finull, men kommer nog använda nåååågra fler färger än mönstrets tre :) Har även slängt in det fantastiska garnet Loverboy från Limmo-Design i leken!
När jag var i Stockholm förra veckan passade jag på att välja en liten bukett inne på Litet Nystan. De hade för övrigt ett gäng garner i merino som de hade färgat upp själva, i några sjukt härliga färger. Men jag misstänker att färgerna jag föll för, typ neonrosa, illgrön och havsturkos, kanske inte skulle fallit farmor i smaken. Jag får köpa dem till mig själv nästa gång jag är i hufvudstaden!

Rauma finullgarn. 

Limmos garn Loverboy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!