söndag 21 januari 2018

Min första cowl

Vecka 3 

I veckan har jag: Fortsatt sticka på min 3 color cashmere cowl. Min cowl, eller tubhalsduk, stickar jag dock i ull och den får fler än tre färger.
Stickningen började jag på i julas under en tågresa mellan Lund och Umeå, så jag hade hunnit en liten bit...
Det är 160 maskor per varv, så det kan bli lite väl långtråkigt de varv där det inte händer någonting men hålmönstren och ränderna som dyker upp lite här och där underlättar och gör att transportsträckorna inte blir alltför långa. I helgen har jag dock matat på tills fingrarna stelnat när jag suttit framför tv:n om kvällarna hemma hos min farmor.
När tubhalsduken är klar måste jag nog sy mig en vinterkappa, för inte kan jag ha så fin halsduk till min tråkigt praktiska vuxenjacka :)

Vad har ni gjort i veckan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!