söndag 28 januari 2018

6 color wool cowl
Vecka 4

I veckan har jag: Stickat klart min cowl!!
Designer: Joji Locatelli
Garn: Sock yeah! Av märket Coop knits. Även ett ljusgrått sockgarn från Limmo-Design.
Om projektet: 3 color cashemere cowl, blev för mig en 6 color wool cowl!
Bara ett varv till... och ett till. Så har min vecka sett ut. Stickningen har legat framme i fåtöljen och varje gång jag satt mig ner har jag tagit upp den och stickat ett varv eller två.
Det bästa med den här sjalen är att den är så användbar – och så fin! Stickmässigt var den rolig när det blev dags för färgbyte, då jag körde på känsla och högg ett nystan som jag tyckte skulle passa bra. Men ganska ofta var den lite väl enformig; det är ett ganska tunt garn (420m/100g) och ganska långa varv.
Jag är glad att jag stickade den, för jag blev himla nöjd, men det kommer nog dröja innan jag gör ett liknande projekt. Nu är jag sugen på ett par vantar, eller kanske en tröja eller kofta. Eller kanske en sjal till min farmor, fast i ett lite tjockare garn och med ett mönster där det händer lite mer.
Ja, vi får se vad det blir!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!