onsdag 21 januari 2015

Så kantar du i trikå utan bandkantare

Det är så himla trevligt med alla tutorials som det kryllar av på internet, om jag hade tid skulle jag gärna dela med mig av en del tips! Men i brist på tid att fixa en ny tutorial så tänkte jag bjuda på en som jag gjorde 2011. Om du klickar på länken nedan så kommer du till min beskrivning av hur jag brukade göra för att få snygga halsringningar genom att kanta med muddremsa.
Själv har jag en bandkantare sedan ett par år tillbaka, men innan jag skaffade den hade jag hunnit bli en riktig fena på att kanta själv. Hoppas beskrivningen kan vara någon till hjälp :)Kolla här!

2 kommentarer:

  1. Hej, har precis hittat din fantastiska blogg, men kommer inte vidare i länken för att se din tut om halskantning utan inbjudan?
    Hälsningar Malin

    SvaraRadera
  2. Hej, har precis hittat din fantastiska blogg, men kommer inte vidare i länken för att se din tut om halskantning utan inbjudan?
    Hälsningar Malin

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!