måndag 8 oktober 2012

Tröja i gul klöver

Ny tröja till min egen unge. Härligt gul, med bruna kantband och sömmar.
Det var första gången jag stickade ner raglansömmarna på det här sättet och jag gjorde nog momenten i lite fel ordning för det blev onödigt krångligt mot slutet.
Så här på långt håll är den fin, men tittar jag nära så ser jag bara allt jag kunde gjort bättre.
Men, det är väl så man lär sig... i alla fall jag, för nu vill jag sy en ny! (men i annat tyg)

3 kommentarer:

  1. Ett önskeinlägg: Hur sätter man i tryckknappar på bebiskläder man syr? Här i Colombia går man ner till allt-i-allo-butiken på hörnet och de sätter i dem åt en för typ en krona styck, men jag gissar att det inte riktigt funkar så i Sverige. Måste man ha en speciell maskin?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart jag kan göra ett inlägg om hur jag gör :)

      Radera

Tack för din kommentar!